Nieuws


12/12/2018

HARDLOOPCLINIC DEKKERLOOP VOOR HET PALET

Andy Oskam en Carin Bilancio van Custom Made Sport hebben een hardloopclinic gegeven aan de kinderen van basisschool Het Palet.

Kinderen van verschillende groepen hebben een circuit gedaan van verscheidene atletiekonderdelen. Veel leerlingen van Het Palet doen mee met de 1.5 kilometer Kids Run van de Rokkeveense Dekkerloop, op zondag 20 januari 2019. Zij doen mee aan de FlexWorx Scholencompetitie en hopen ook dit jaar de wisselbeker te winnen.

12/10/2018

Voor de Balans in uw Financiële Administratie!

Administratiekantoor Bilancio is een dynamisch, onafhankelijk kantoor, gevestigd in Berkel en Rodenrijs. Met een persoonlijke, klantgerichte benadering richten wij ons voornamelijk op het verzorgen van uw financiële administratie.

Wij verlenen onze diensten zowel aan het Midden- en Kleinbedrijf (MKB), ZZP’ers, vennootschap onder firma's, besloten vennootschappen, verenigingen en stichtingen maar ook aan startende ondernemers.

Administratiekantoor Bilancio is al vanaf de 1e editie, van de Rokkeveense Dekkerloop, van de partij om ervoor te zorgen dat dit sportieve evenement, wat betreft de administratie goed verloopt en, met een team, het wedstrijdsecretariaat verzorgt.

Op zondag 20 januari 2019 zal de 8e editie van de Rokkeveense Dekkerloop plaatsvinden, wellicht tot dan!

07/09/2018

Volop innovaties bij onze sponsor Tele Radio afstandsbesturingen.

Innoveren om het beste te leveren aan de klant. Dat is waar Tele Radio, sponsor van de Rokkeveense Dekkerloop en fabrikant van industriële draadloze afstandsbesturingen, voor staat. Zo is er bijvoorbeeld recentelijk een zender ontwikkeld die maar liefst 10.000 verschillende objecten kan aansturen!

Kijk voor al het nieuws en informatie op www.facebook.com/teleradiobenelux

Klik hier voor de aanvraag van gratis kaarten

30/08/2018

De 8e editie gaat een maand éérder online t.o.v. de voorgaande edities. En met trots presenteren wij de toezeggingen van onze afstandsponsoren: FlexWorx Personeelsoplossingen, Tele Radio, Runnersworld Zoetermeer en Just Notariskantoor van der Bijl.

Wij bedanken deze sportminded bedrijven voor hun betrokkenheid en sportiviteit!
We kijken uit naar een prettige samenwerking.

22/01/2018

Just Notariskantoor van der Bijl wordt hoofdsponsor van de Halve Marathon!

06/12/2017

Postiljon - 7e Rokkeveense Dekkerloop wordt mooie editie.
Op zondag 28 januari 2018 vindt de 7e editie van de 'Dekkerloop' plaats bij Dekker Zoetermeer. Vanaf 10.00 uur zijn deelnemers en publiek welkom op het evenement. Organisator Andy Oskam van Custom Made Sport en zijn RVDL-team, de sponsoren en alle vrijwilligers zetten samen weer hun beste beentje voor om het evenement volgens planning te laten verlopen en een sportief en feestelijk evenement neer te zetten. [ lees verder ]

04/12/2017

Naast dat Administratiekantoor Bilancio onze administratie verzorgt maakt het bedrijf wederom een mooie gebaar naar het evenement en koppelt haar naam aan de 1,5km Kids Run.

21/09/2017

Vanaf 24 september 2017 zijn de online inschrijvingen voor de 7e editie geopend.
Met trots melden we dat Tele Radio de 5km aan haar naam heeft gekoppeld en Runnersworld Zoetermeer de 10km. De Business Run is gekoppeld aan de 5km. Bedrijven kunnen met 4-5 lopers deelnemen aan de Tele Radio 5km Business Run en voor de Business Run Beker lopen.

23/01/2017

Prachtige prestaties op Rokkeveense Dekkerloop.

Rokkeveense Dekkerloop

Houd je van de sport en sta je graag klaar voor onze hardlopers? Geef je dan op als vrijwilliger en steun ons Team! We hebben je er graag bij!

Locatie

Scheglaan 12
2718 KZ Zoetermeer

Contact

Andy Oskam
info@rokkeveensedekkerloop.nl

Copyright

© 2011- Rokkeveense Dekkerloop
Algemene Voorwaarden

Design by Xenodesign
Hosting by Xenomedia