6e editie

22/01/2017

Lopers


De start en finish is op het terrein van Dekker Sport en de verschillende afstanden lopen door de Rokkeveense wijk, Burgemeester Hoekstra Park, gemeente Pijnacker en het Balijbos.

  • Afstanden:
1.5km 11:00u € 5,00
21.1km 11:30u € 19,50
5km 12:30u € 8,00
10km 12:30u € 10,00

Online inschrijven kan t/m 15 januari 2017.

Vanaf 10.00u tot 15 minuten vóór iedere start kan men zich ter plekke na-inschrijven. N a-inschrijvingen worden op de dag zelf verhoogd met € 3,00.

Voor de winnaars 1, 2 en 3 op alle afstanden zijn er prijzen beschikbaar in de categorieën Overall.

Startnummers worden niet toegestuurd maar kunt u, op de dag zelf, ophalen bij het wedstrijdsecretariaat.

Bij het inschrijfgeld zit inbegrepen:

  • Een startnummer met geïntigeerde chip
  • Fruit en water na de finish
  • Een medaille
  • Waterposten
  • Uitslagen binnen 24 uur
  • Videobeelden van de finish

Binnen in het Dekker sportcomplex op de tennisbanen 1, 2 en 3 vindt u het wedstrijdsecretariaat en vinden de prijsuitreikingen plaats. De tennisbanen vindt u binnen Dekker Sport voorbij het restaurant aan uw linkerzijde.

Deelname
Iedere deelnemer loopt op eigen risico en verantwoording. De organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade, kwijtraken van uw eigendommen en/of diefstal.

De organisatie kan uw inschrijfgeld niet restitueren indien u, om welke reden dan ook niet kan deelnemen. Bij afgelasting van de wedstrijd, door de organisatie zelf, dan wordt de helft van het inschrijfgeld terugbetaald. De organisatie van de Rokkeveense Dekkerloop, haar sponsoren, de Gemeente en Staatsbosbeheer aanvaarden t.o.v. de deelnemers geen enkele aansprakelijkheid van welke aard dan ook.

Deelnemers gaan akkoord dat foto's, video’s en/of andere beeldmatariaal die tijdens de Rokkeveense Dekkerloop van de deelnemers en bezoekers worden gemaakt, gebruikt mogen worden door de organisatie en Custom Made Sport voor eventuele reclame doeleinden zonder daarvoor een vergoeding te claimen.

De organisatie accepteert geen verantwoording wanneer het evenement door overmacht afgelast of verplaatst moet worden.

Persoonsgegevens van de deelnemers worden opgenomen in een adressenbestand. Indien u hier tegen bezwaar heeft, gelieve dit vóór 1 januari 2017 bij de organisatie kenbaar te maken via info@rokkeveensedekkerloop.nl.